Video sadržaj


Centar za pružanje usluga građanima PDF Ispis E-mail

U općinskoj zgradi u Domaljevcu otvoren je Centar za pružanje usluga građanima te za izdavanje dozvola. Svečanom činu presijecanja vrpce nazočio je veliki broj gostiju, predstavnika donatora, predstavnici županijskih i općinskih institucija, uposlenici općinske uprave te građani.

Za projekt vrijedan 206.000 KM, uz općinska sredstva od 20.000 KM, većinu sredstava osigurali su donatori : Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), Švedska agencija za međunarodni razvoj i suradnju (SIDA) i Veleposlanstvo Kraljevine Nizozemske. Načelnik općine Domaljevac-Šamac Željko Josić zahvalio se donatorima, osoblju regionalnog ureda GAP projekta u Tuzli te uposlnicima općinske uprave na zalaganju za realizirani projekt. Uz čestitanje na realiziranom projektu direktor USAID-a za BiH Alla Reed naglasio je prednosti koje nudi GAP projekt kako bi se ostvarili ciljevi unaprjeđenja odgovornosti i transparentnosti i produbljivanje dijaloga između vlasti i građana.

"Otvoreni dijalog između vlasti i građana i uvjerenje da svi mi imamo više koristi kada smo zajedno uspješni, predstavlja temelj na kojem se gradi povjerenje vlade i građana, a to povjerenje na općinskoj razini osobito je važno u ovim teškim vremenima ekonomske krize"
naglasio je gospodin Reed. Svečanim presijecanjem vrpce načelnik Željko Josić i direktor USAID-a Allan Reed otvorili su Centar za pružanje usluga građanima u Domaljevcu.

(u video sadržajima pogledajte TV izvješće)